Vyhodnocení kontroly Affíků

4. října 2009 v 19:46 | MrS.Cath[Rine] |  affs
Hodnocení mě dojalo :) samozřejmě zapsáni byly ty nej. Affs a ti kteří na mě kašlou se nezapsali a odměna je to že letí ze seznamu a mého života :)

Vysvětlivky hodnocení:thdiamond.gif image by Salisko -Ti nejlepší -Hodně dobří -Pozastaveno -Mám je moc ráda-Konec



Verča Zůstává
klarushka Zůstava
Lucinkaa Zůstáváthdiamond.gif image by Salisko
Issynka Zůstáváthdiamond.gif image by Salisko
De.Luxy Zůstává
Hadica Zůstáváthdiamond.gif image by Salisko
Kačííí Zůstává
kLArisA Poslední šance
Lady.H-elen Zůstává
°°SobíseQ°° Zůstáváthdiamond.gif image by Salisko
Adíísek Zůstává
Dadu Zůstává
Natalka Zůstává
Mar-tin-ka Zůstává
PeaCe* Konec
TráWa* Zůstává
Hanča Konec
MisHiIn
Konec

Důkaz kontroly:


































Myslím si že to je spravedlivé.Kdyby se něco nelíbilo tak se ozvěte.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 verča verča | Web | 4. října 2009 v 19:56 | Reagovat

juchúúúúúúúúúú som tu a krásny design! a ešte ten z oselenou bol tiež krásny moc soom ho obdivovala

2 Hadica * SB* Hadica * SB* | E-mail | Web | 4. října 2009 v 19:56 | Reagovat

super, že zůstávám!

3 °°SobíseQ°° twoe afss =o* °°SobíseQ°° twoe afss =o* | Web | 4. října 2009 v 20:03 | Reagovat

:) díky tady za to a za pochvalu :-)

4 didlinkaaa didlinkaaa | Web | 4. října 2009 v 20:33 | Reagovat

Ahojky.. Odteď patříš už k mým SBÉÉ! Díky..  :-P

5 LuC!nKa_ SB LuC!nKa_ SB | Web | 4. října 2009 v 21:42 | Reagovat

jsem mocinky rada:-D

6 Issynka - your SB ktoré ta LOWUJE Issynka - your SB ktoré ta LOWUJE | Web | 4. října 2009 v 22:11 | Reagovat

:oD jejiiiiiiiiiiiiii :o)
mno si me rozveselila :oD
I kdyz mam uz fajn naladu :oD
Super diki mooooooooooooooooooooc :o*

7 Issynka - your SB ktoré ta LOWUJE Issynka - your SB ktoré ta LOWUJE | Web | 5. října 2009 v 20:41 | Reagovat

Ahojky :o)
tak co mas nove? :oD

8 Kačííí SB Kačííí SB | Web | 5. října 2009 v 22:34 | Reagovat

ahooj...jeeej... :-D

9 natalqaa zour SB! natalqaa zour SB! | Web | 6. října 2009 v 16:15 | Reagovat

díík za pekny dareček!Dnes  na mé meniny!U nás je Natalie dnes:)

10 dadu dadu | 7. října 2009 v 11:47 | Reagovat

kukují hey ja se moc omlouvam ae jak zacala school tak aksi nestiham takze ted budu obihat mno hem min a navic hrozi zruseni blogu :-((((((

11 De.Luxy < Your BlogFriend ♥♥♥♥♥♥ De.Luxy < Your BlogFriend ♥♥♥♥♥♥ | Web | 11. října 2009 v 12:06 | Reagovat

Thanks!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama